Puunkaato ja ongelmapuiden poisto Oulussa

Monipuolista palvelua puunkaadosta puutarhanhoitoon

Kauttani saat ammattitaidolla toteutetut puunkaatopalvelut Oulun seudulla. Puiden kaato sekä ongelmapuiden poisto onnistuvat vaikeistakin paikoista, kuten asuintalojen vierestä, sähkötolppien ja kaapeleiden lähettyviltä ja muista erityistä huolellisuutta vaativista kohteista. Työskentelen asemakaava-alueella, eli poistan ongelmapuut niin omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen kuin muidenkin kiinteistöjen mailta. Myös pensas- ja kuusiaitojen leikkuuta. Luonnollisesti kaikki tarvittavat vakuutukset sekä työturvallisuus ovat puunkaatopalveluita toteutettaessa kaikin puolin kunnossa. Lisäksi voit pyytää minut paikalle nurmikonleikkuuseen taikka lumitöihin.

Ota yhteyttä & pyydä tarjous!

Mitä puunkaato maksaa?

Puunkaato ja ongelmapuiden poisto sujuu kokeneen ammattilaisen kanssa sujuvasti ja kustannustehokkaasti, kun aikaa ei mene liikaan varmisteluun.

  • Arviointikäynti tontille on aina ilmainen

Puiden kaatamiset vaikeistakin paikoista ja muut toimintaani kuuluvat palvelut teen sovittuun kiinteään hintaan, eli ota yhteyttä ja kerro, minkälainen kohde on kyseessä. Vuokrakoneiden käytöstä sovin tilaajan kanssa aina ennakolta erikseen. Hinnat sisältävät alv. 24 %. Y-tunnus 2513340-8.

Näin ongelmapuiden poisto ja muut palvelut hoituvat

Käytän työssäni mielellään hinattavaa puominosturia, jonka vuokraan alan yrittäjältä tingittyyn hintaan. Puominosturin koon valitsen poistettavien puiden pituuden mukaan.

Kalustooni kuuluu pystymallinen, sähkökäyttöinen pölkkyjen halkaisukone, jolla onnistuu helposti lujienkin pölkkyjen pilkkominen polttopuiksi. Minulla on myös käytössäni kuomullinen peräkärry jolla oksien poisvienti Ruskon kaatopaikalle onnistuu kätevästi.

Tämän lisäksi minulla on kaksi tehokasta raivaussahaa, joiden avulla onnistuu pensaiden tai pienpuuston poistaminen vaivattomasti. Puunkaadoissa minulla on mukanani aina kaksi toimivaa moottorisahaa ja riittävä määrä teräketjuja, joten työt eivät jää seisomaan.

Myös kantojen jyrsintä on mahdollista yritykseni omalla kantojyrsimellä.